samamix
انت غير مسجل لدين فى المنتدى و تتشرف ادارة المنتدى بدعوتك للتسجيل
samamix
انت غير مسجل لدين فى المنتدى و تتشرف ادارة المنتدى بدعوتك للتسجيل
samamix
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

samamix

منتدى برامج عام
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اسكالوب بالطريقة الرومانية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دموع القمر
مشرف
دموع القمر


عدد المساهمات : 260
تاريخ التسجيل : 19/06/2011

اسكالوب بالطريقة الرومانية Empty
مُساهمةموضوع: اسكالوب بالطريقة الرومانية   اسكالوب بالطريقة الرومانية I_icon_minitimeالجمعة يونيو 24, 2011 11:05 am

اسكالوب بالطريقة الرومانية 13086388401739

ازيكوا يافتوكاتي وحشتوني كلكوا يارب تكونوا بخير
النهارده
دي وصفه الاسكالوب للشيف حسن وهوه عملها بطريقه جديده شويه يارب كلنا
نستفيد منها انا اتفرجت عليها وهوه بيعملها وكانت حلوه اوي بس لسه مجربتهاش
بس ناويه اجربها ان شاء الله يالا نشوف سوا المقادير والطريقه:

[size=12]المقادير:
10 قطع اسكالوب- 5 جرام ملح -5 جرام فلفل -5 جرام بهارت -50 جرام مسطردة
الصوص:
100 جرام دقيق-100 جرام زبدة-100 جرام خل ابيض-100 جرام ورق ريحان-عيدان خشب صغيرة
يقدم مع البطاطس المقلية
اسكالوب بالطريقة الرومانية 13086390344384
الفرن شغال علي درجة حرارة 200
اجيب الاسكالوب واضع عليه ملح وفلفل وبهارات واقلبهم مع بعض كويس
واجيب او قطعة من الاسكالوب
افردها واضع شوية مسطرده عليها واوزعها عليها واضع عليها 3 او اربع ورقات
ريحان واضع عليه طبقة مستطردة تاني والفها رول واقفلها بالعود الخشبي
واقلبها في الدقيق

واجيب طاسة واسخنها واضع
الزبدة واسيحها وانزل جواها الاسكالوب واقلبها فيها ونسويهم 50% وبعدين
اضعهم في صينية والفها بالومنيوم فويل وادخلهم الفرن لمدة 10 دقايق

واخد الخلاصة اللي كنت في طاسة الاسكلوب اضعها
في طاسة تانية واضع عليها زبدة واسيبها تسيح واضع الدقيق واقلبها بسرعة
لغاية ما يتجانسوا مع بعض وبحيث مايلزقوش في الطاسة واضع عليه الخل واقلبه
بالمضرب السلك بسرعة لحد مايبيض ولو محتاج خل تاني اديله ويبقي سايل شوية
واجيب الاسكالوب بعد لما استوي وانزله فيه واقلبه وهياخد معاه 5 دقايق
وبعدين لما نييجي نقدمها نشيل الخلة ونرش عليها شوية صوص
وبالهنا والشفا يارب علي قلوبكن

مكن تكون الوصفه غريبه شويه بس اعتقد انها هتبقي حلوه اوي اوي
[/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اسكالوب بالطريقة الرومانية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
samamix :: قسم المرأه والأسره :: قسم المطبخ-
انتقل الى: